Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is het webadres van uw website. Een leuke domeinnaam is beter te onthouden door uw bezoekers en zorgt voor meer bezoekers. Een voorbeeld van een domeinnaam is:

http://www.domeinnaam.be/directory/paginanaam.html

In het bovenstaande voorbeeld is domeinnaam.be de domeinnaam. Andere voorbeelden van domeinnamen zijn: www.watdoejijvanavond.be, www.i-love-shopping.be & www.k3fansite.be. Laat uw fantasie de vrije loop en verzin uw eigen, originele domeinnaam.

Door een domeinnaam bij ons aan te vragen krijgt u het alleenrecht om er een website en email aan te koppelen. Bijvoorbeeld: u registreert bij ons de domeinnaam www.discohits.be dan kunt u een email adres renee@discohits.be aanmaken.

U kunt nieuwe domeinnamen registreren voor maar 9,95 per jaar incl. btw.


Domain Park

Met een Domain Park kunt u een domeinnaam direct naar een andere domeinnaam doorverwijzen zonder dat dit zichtbaar is voor de bezoekers van uw website. Deze doorverwijzing inlcusief 5 mailboxen kost slechts 4,95 per jaar inclusief btw.

  
Is uw domeinnaam nog beschikbaar?

Kijk hieronder of de door u verzonnen domeinnaam nog vrij is. Wanneer deze vrij is kunt u het bestellen bij uw hostingpakket of eventueel ook zonder hostingpakket.

Domeinnaam:


Registreer nu uw .EU domein

Wilt u een van de eerste zijn met een .EU domeinnaam? Bij Doemee.be kunt u nu uw .EU domein reserveren!

Verzin een .be domein- naam die bij u past!


Domeinnaam vrij?
Hostingpakketten