Veelgestelde vragen


Goedkope hosting

Waarom bieden jullie zulke goedkope hosting diensten?

Voor de mensen die zulke lage prijzen niet helemaal vertrouwen geven wij hierbij een uitleg Waarom wij zulke kwalitatieve maar goedkope hosting diensten kunnen leveren.
 

Ons product kan zich meten met de meest betrouwbare hosting diensten, toch zijn wij goedkoper. De besparing komt voornamelijk doordat wij een nieuwe geautomatiseerde bestelprocedure gebruiken en alle betalingen automatisch verlopen. Wij bieden geen telefonische support maar doen dit per email en via ons online support systeem.
 

Dat goedkope hosting niet hoeft te betekenen dat de kwaliteit daaronder moet lijden bewijzen onze pakketten. Beide pakketten staan op goed beveiligde servers met top kwaliteit hardware. Deze staan in verbinding met een zeer snelle verbinding naar het internet (de snelle ping tijden naar onze servers bewijzen dit). Het datacenter in Amsterdam waar onze servers worden gehuisvest is voorzien van uitgebreide noodstroom voorziening, climate control en strenge beveiliging. Vanaf het datacenter lopen zeer snelle verbindingen met de hele wereld en Amsterdam is een van de belangrijkste internet knooppunten van Europa.
 
Naast kwaliteit krijgt u tevens veel voor uw geld. Kijk maar eens bij de omschrijving van de verschillende pakketten. Bij onze pakketten kunt u ook gebruik maken van diverse extra tools zoals een fotoboek, html editor, gastenboek en nog veel meer.
 

Voor kwalitatief hoge, goedkope hosting diensten gaat u dus naar Doemee.be.

« Terug

Gerelateerde vragen

Alle vragen


Registreer nu uw .EU domein

Wilt u een .eu domeinnaam registreren? Ook dat kunt u bij Doemee.be doen. Wel zo makkelijk!
 

Bestel nu uw .be domeinnaam!

Uw eigen .be domeinnaam? Verzin de beste naam voor uw website en registreer deze snel.

Verzin een .be domein- naam die bij u past!


Domeinnaam vrij?
Hostingpakketten