Veelgestelde vragen


Spamverbod

Wat betekent het Spamverbod?

In Nederland geldt er per 1 oktober 2009 een algeheel spamverbod.
Het spammen van consumenten in of vanuit Nederland was reeds verboden. Maar vanaf 1 oktober mogen nu ook bedrijven niet langer spam toegestuurd krijgen. Nu worden - naast burgers - ook bedrijven beschermd tegen spam.
Spam, malware en botnets vormen een steeds groter probleem op het internet. Het voorkomen en bestrijden van deze problemen brengt enorme kosten met zich mee voor Nederlandse burgers en bedrijfsleven.

Toezichthouder
OPTA (Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit), de toezichthouder van de overheid, zal er streng op toezien dat bedrijven en organisaties zich houden aan het spamverbod. Derhalve kan OPTA op grond van de Telecommunicatiewet besluiten om een waarschuwing of zelfs een boete aan de overtreder op te leggen. Echter is OPTA afhankelijk van uw klachten om spammers te vervolgen.
Indien u een ongevraagd bericht (Spam) ontvangt, kunt u een klacht indienen bij spamklacht.nl.

Buitenlandse spam
De Telecomunicatiewet is een Nederlandse wet die in Nederland geldt voor natuurlijke of rechtspersonen die vanuit ons land elektronische berichten versturen. Het maakt daarbij geen verschil in welk land de berichten worden ontvangen. OPTA kan derhalve niets doen tegen spam afkomstig uit het buitenland.

Doemee.be
Wij versturen geen ongevraagde mail (Spam). De berichten die worden gemaild gaan naar het e-mailadres welke door de klant is ingevuld als contact e-mailadres bij het plaatsen van een bestelling. Mocht u hier nog vragen over hebben dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice

« Terug


Registreer nu uw .EU domein

Wilt u een .eu domeinnaam registreren? Ook dat kunt u bij Doemee.be doen. Wel zo makkelijk!
 

Bestel nu uw .be domeinnaam!

Uw eigen .be domeinnaam? Verzin de beste naam voor uw website en registreer deze snel.

Verzin een .be domein- naam die bij u past!


Domeinnaam vrij?
Hostingpakketten